Wagenpark

Het wagenpark is erop ingericht om transporten te verrichten op internationaal niveau, maar ook om distributiewerkzaamheden uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op Media Distributie, waarbij we rijden volgens een vastgelegde route met meerdere adressen. 

Binnenkort kunnen we ook bepaalde ADR transporten verrichten, zodat we onze klanten nog optimaler kunnen bedienen. Al onze wagens zijn uitgerust met de moderne navigatie middelen, zodat de bestemmingen op een uiterst efficiƫnte manier worden bereikt.

Tevens beschikt AC Trans over diverse tautliners met jolodasysteem door middel van dit systeem kan er eenvoudig geladen en gelost worden via de achterzijde van het voertuig.Het betreft hier om rollen papier van 500 kg tot 3500 kg. Ook kunnen er grote papierrollen langs de zijkant worden geladen en vast gezet worden door middel van stalen keggen.Na gebruik van het Jolodasysteem kan de chauffeur door middel van kleine aanpassingen, de vloer weer dicht maken en is de tautliner weer in gebruik voor normale transporten.