Wagenpark

AC Trans beschikt over een divers en modern wagenpark voor verscheidene transportmogelijkheden. Het wagenpark is ingericht op het verrichten van transporten op internationaal niveau en daarnaast op distributiewerkzaamheden, zoals Media Distributie.

Samenwerking

Naast de beschikking over het eigen materieel hebben wij ook samenwerkingsrelaties met andere transportbedrijven zodat wij altijd een geschikte oplossing kunnen bieden, ook voor exceptionele transporten. De bestelbussen worden ingezet voor klein (snel)transport bijvoorbeeld bij levering in binnensteden. Noorwegen 65-BBH-7 045

 

 

AC Trans 009

Modern

Alle wagens zijn uitgerust met up-to-date navigatiemiddelen, zodat de bestemmingen op uiterst efficiƫnte en meest vlotte wijze worden bereikt.

AC Trans 006

AC Trans 005

Gevaarlijke stoffen

Naast de reguliere transporten zijn wij ook bevoegd ADR transporten te verrichten, opdat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen.

Tautliners met jolodasysteem

AC Trans werkt met diverse tautliners met jolodasysteem. Door middel van dit systeem kan er eenvoudig geladen en gelost worden via de achterzijde van het voertuig. Het betreft hier rollen papier van 500 kg tot 3500 kg. Ook kunnen er grote papierrollen langs de zijkant worden geladen en vast gezet worden door middel van stalen keggen. Na gebruik van het Jolodasysteem kan de chauffeur door middel van kleine aanpassingen, de vloer weer dicht maken en is de tautliner weer in gebruik voor reguliere transporten. 

 Tautliner