Maxwellstraat 34 | 3316 GP Dordrecht | KvK 58016570
+31 (0) 180 76 26 80
info@actrans.nl

Over ons

Gevestigd in Dordrecht en 24/7 paraat als uw partner in transport: dat is AC Trans. U vindt in ons niet alleen een onderneming die met alle zorg uw zeer gewaardeerde opdrachten ten uitvoer brengt, maar wij helpen u ook bij de invulling van uw transportbehoeften.

Kijk gerust rond op onze website en laat u eventueel vrijblijvend informeren over onze diensten als transporteur. Wij horen graag van u!

Ontstaansgeschiedenis

Met de aanschaf van enkele bestelwagens en een uitstekende voorbereiding zijn wij in januari 2007 van start gegaan met onze onderneming. Transport zit in ons letterlijk in het bloed en hier wilden we graag uiting aan geven met een eigen onderneming. In de eerste jaren als ad-hoc koeriersdienst en opdrachten in de vorm van mediadistributie voor enkele grote Nederlandse bedrijven. Hier is het niet bij gebleven. Mede dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers van het eerste uur, zijn wij in staat geweest onze onderneming te laten groeien van een koeriersdienst naar een allround transportbedrijf. Al snel volgde dan ook de aanschaf van diverse vrachtwagens met trailers. Deze trailers zijn ingericht om uiteenlopende behoeftes in transport probleemloos uit te voeren. U kunt hierbij denken aan het vervoer van papierrollen door de Benelux middels trailers met een joloda-systeem. Deze trailers geven de chauffeurs de mogelijkheid om de zware rollen via de achterkant te laden en te lossen. Zo verzorgen wij ook het vervoer van machines voor diverse Europese bedrijven actief in de maritieme sector. Of wat denkt u van goederen met een temperatuur gecontroleerde karakter? Slechts enkele voorbeelden. Inmiddels rijden wij van het Scandinavisch gebied tot aan het uiterste zuiden van Europa, maar uiteraard ook veel in de Benelux,

KvK 58016570 | BTW nummer NL8528.355.89. B01